Konyhatündér tábor
Egy hétvége alatt, péntektől vasárnapig elsajátíthatod a konyhai tecnikák alapjait és néhány finom, friss helyi alapanyagból készült étellel is megismerkedünk. Egyre többen kiváncsiak a régi ízekre, a házi szörpökre, házi süteményekre, friss zöldfűszerekre.
Az ételek elkészítésén túl, praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel is gazdagítjuk a résztvevőket. Különleges és kedvelt az ételek lépésről-lépésre történő elkészítése és az élményvacsora, az ételekhez legjobban passzoló italokkal.
A tudásanyagon és az ételek elkészítésén felül az ár magában foglalja az ételek elfogyasztását italbüfé mellett, a leírt recept és főzési technikák gyűjteményét, továbbá egy kis meglepetést is.
A szállás az udvarház kényelmes 2 ágyas szobáiban, a főzés az udvarház tankonyhájában történik.
Program: pénteken vacsora készítés szombaton gazdag reggeli ( ezt mi készítjük) délelőtt fürdő látogatás vagy szauna, könnyű ebéd majd 3 fogásos vacsora készítés és élményvacsora, vasárnapreggeli után haza utazás.
Részvételi díj: 20.000 ft/ fő
