Konyhatündér tábor

2021.05.14

Egy hétvége alatt, péntektől vasárnapig elsajátíthatod a konyhai technikák alapjait és néhány finom, friss helyi alapanyagból készült étellel is megismerkedünk. Egyre többen kíváncsiak a régi ízekre, a házi szörpökre, házi süteményekre, a  friss zöldfűszerekre.    

Az ételek elkészítésén túl, praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel is gazdagítjuk a résztvevőket. Különleges és kedvelt az ételek lépésről-lépésre történő elkészítése és az élményvacsora, az ételekhez legjobban passzoló italokkal.

A tudásanyagon és az ételek elkészítésén felül az ár magában foglalja a két éjszakai szállást, a szauna használatát, az ételek elfogyasztását  italbüfé mellett, a leírt recept és főzési technikák gyűjteményét, továbbá egy kis meglepetést is.

A szállás az udvarház kényelmes 2 ágyas szobáiban, a főzés az udvarház tankonyhájában történik. 

Program: pénteken vacsora készítés szombaton gazdag reggeli (  ezt mi készítjük) délelőtt fürdő látogatás vagy szauna, könnyű ebéd majd  a három fogásból álló vacsora készítése  és élményvacsora, a vasárnapi bőséges reggeli után, haza utazás. 

Részvételi díj: 25.000 ft/ fő