Ideális hely a pihenésre, nyár esti nyugalmas  beszélgetésekre, borozgatáshoz, finom vacsorákhoz, isteni reggelikhez, baráti  -családi vakációkhoz.

Környékünkön:

Füzesgyarmaton kellemes termálvizes fürdőt talál az ideérkező, ahol pancsoló gyermek medence, úszómedence mellett, különböző hőfokú melegvizes "üldögélő" medencék, fedett medence is rendelkezésre áll.  A medencék mellett játszótér, homokos strandfoci pálya és sok sok árnyékos,fűves pihenő rész is van. -  5 éjszakás foglalás esetén  1 napra, dijmentes belépőt biztosítunk vendégeinknek. 

Horgászok figyelem! Füzesgyarmaton nagyon szépen karbantartott horgász helyeken hódólhat kedvenc szenvedélyének.

Településünkün lehetőség van lovaglásra, kisállat park megtekintésére, bicikli túrákra a Berettyó gáton. Kérje segítségünket. 


              amit garantálunk

   KÉNYELEM -NYUGALOM

A ház 120 nm alapterületű, az előszobából 2 szoba és egy zuhanyzós+ WC-s fürdőszoba  nyílik. A  nyitott átjárón a konyha étkezőbe érkezünk ahol konyhai eszközökkel, edényekkel, poharakkal, kávé és tea főzővel, mikróval, hűtőszekrénnyel felszerelt konyha várja a vendégeket. Az étkező asztal mellé 8 vendég tud leülni- kérésre elhelyezünk itt gyermek asztalt székekkel, és etetőszék is igénybe vehető. A nappaliban kényelmes kanapék, kandalló  és egy kis "borsarok" biztosítja a kellemes hangulatot.  A nappali-konyha étkező teréből a fedett tornácra tudunk kilépni - ami ideális helyszíne lehet a reggeli kávézásnak. Ebből a térből nyílik a külön lakosztálynak is tekinthető     " Rózsás szoba"- amely méretes párosággyal, és saját fürdővel várja vendégeit. A tornácról lesétálva a rózsakerten át a kemencés térhez érkezünk, amely a hatalmas fa árnyékában szinte eltörpül. A tágas és árnyékos kertben gyógynövényes szaunaház áll a vendégek rendelkezésére. Az udvar sok-sok pihenéshez, játékhoz alkalmas teret kínál, van  kinti zuhanyzó wc-vel, kerti grill, kerti hinta pihenő székek, raklap hencsergő ..és van levegő, tér, sok fa, fűszernövény és virág.....

amit kínálunk

KIVÁLÓ SZOLGÁLTATÁS 

  • gasztronómiai élmények
  • házi ízek, kemencés finomságok,
  •  szeretetteljes környezet
  •  jó hangulat, élmények,
  • rugalmasság, egyénre szabható programok,
  • településünk értékeinek megismerése
  • egyedi program szervezés